Cryotherapie

Pijnloos verwijderen van wratten!

Wat is cryotherapie?
Cryo betekend bevriezen. Cryotherapie is het pijnloos verwijderen van wratten Ik gebruik cryotherapie voor het bevriezen van voetwratten door gebruik te maken van de Cryopen.

De Cryopen is op dit moment het meest innovatieve product wat te vinden is. Dit op een pen lijkende instrument sprayt een fijne, nauwkeurige straal van vloeibare gas op de te behandelende wrat. Het vloeibare gas bevriest de cellen in de wrat. In deze cellen zit het "wratvirus", zo wordt het virus gedood met de cellen. In de pen zit een ampul met daarin het vloeibare gas. Deze ampul kan 1x gebruikt worden.

Na 2 of 3 dagen zie je een verkleuring van de wrat en na ongeveer 10 tot 14 dagen laat de wrat los. Het volledig herstellen van de huid, zonder littekens, duurt ongeveer 3 tot 6 weken. Tijdens de behandeling wordt een vervolgafspraak voor controle gepland. In de regel wordt hiervoor een termijn van 14 dagen gehanteerd.

Wat zijn de voordelen van de Cryopen?
Het locaal verdoven van de huid is niet nodig omdat de gezonde huid niet geraakt wordt. De meeste cliënten ervaren alleen tijdens de behandeling een prikkelend gevoel, maar daarna niet meer. De korte behandelingsduur van 20 tot 45 seconden zorgt ervoor dat deze ook zeer geschikt is voor kinderen.

Cryotherapie € 26,50
Extra ampul € 10,00

Als diabetespatiënt bent u extra kwetsbaar als u kloven..lees meer

Cryotherapie is het pijnloos verwijderen van wratten. lees meer